Talkoolaiseksi

Kuva: Patrick Rupponen / Suunnitelma B

Uusia ja innokkaita talkoolaisia tarvitaan jälleen mukaan tekemään Suomen parasta SM-rallia! Aikaisempaa kokemusta rallin tai muun moottoriurheilun parista et tarvitse, sillä nämä tehtävät opitaan aina tekemällä ja tehtäviin saat pätevän perehdytyksen. Tehtäviä löytyy kaikille sukupuoleen, ikään tai koulutukseen katsomatta. Toiveitakin voi esittää, sillä tehtäviä löytyy esimerkiksi kilpailutoimistosta, huoltoparkista, erikoiskokeilta sulkuhenkilönä tai ajanotosta jne. Tehtäviä siis löytyy aina siististä sisätyöstä ulos raittiiseen ulkoilmaan. Ikäkään ei ole este, sillä lajin parissa voi työskennellä myös nuoremmat vanhempien suostumuksella tai jos eläkeläisenä koet, että ei ole mitään tekemistä, niin mukaan vaan! Nälkää et tule kilpailun aikana näkemään, sillä talkooväkemme saa ruokailut ja kahvittelut veloituksetta tapahtuma-alueilla.

Jos haluat nähdä rallia myös muutenkin kuin ”penkalta”, täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille, olemme sinuun yhteydessä.

Ralli SM-kauden finaalikilpailu, Mad-Croc SM Ralli Salo-Turku, ajetaan 27.-28. syyskuuta kaksipäiväisenä kilpailuna nimensä mukaisesti Salon ja Turun alueella. Ralli starttaa perjantai-iltana Salon markkinoiden ohessa kaupungintalon edestä. Lähtöseremonioiden jälkeen siirrytään kahdelle metsäpikataipaleelle, jonka jälkeen yötauolle Paimion Nesteen ja Liikenneturvallisuuskeskuksen alueille. Lauantaina on luvassa vielä seitsemän haastavaa erikoiskoetta Salon ja Turun välillä, joista viimeisen ajetaan yleisöerikoiskokeena Metsämäki Motor Showssa Metsämäen Raviradalla.