Suomi Cup-arvonnan säännöt

SM TeijoTalot-rallin markkinointitiimi tarttuu omalta osaltaan Samuli Nevän heittämään haasteeseen Suomi Cupin osallistujille! Jos rallissa tehdään kauden ennätys Suomi Cup-luokkien osallistujien määrässä, arvotaan kaikkien kilpailuun ko. luokissa startanneiden kesken huikea palkinto: Rallin markkinointitiimi tulee tekemään palkinnon voittajalle tiedotusta yhteen tiimin ja kuljettajan kesken yhteisymmärryksessä sovittavaan ralliin. Paketti sisältää ennakkojuttuja ennen rallia, kuvaa, tekstiä ja videota paikanpäältä ja kilpailun jälkeisen koonnin. 

Säännöt ja palkinnot tarkennettuna:

  • Voittaja arvotaan kaikkien Suomi Cup 5 ja 6-luokkiin osallistuneiden kesken
  • Palkinto toteutetaan, jos Suomi Cup 5 ja 6 luokkien ilmoittautuneiden määrä on yhteensä 17 tai korkeampi (peruuttaneita EI lasketa mukaan ilmoittautuneiden määrään)
  • Arvonta toteutetaan perjantaina 28.9 klo 14 SM TeijoTalot-rallin järjestelyorganisaation toimesta
  • Palkintoon kuuluu kilpailijan mahdollisten sosiaalisten medioiden ylläpito, ennakotiedote kisaviikon alussa, lopputiedote kisan jälkeisenä sunnuntaina. Lisäksi tuotamme kilpailijasta videokoosteen ja otamme ammattitaitoiset kuvat.
  • Kilpailija saa itse päättää missä F-rallisarjan tai Rallin Suomen Juniorimestaruus -kilpailussa palkinto toteutetaan, ensimmäisenä vaihtoehtona heti 6.10 ajettava Rantaralli, vaihtoehtoiset kilpailut sijoittuvat vuodelle 2019 (sovitaan yhdessä kaikille mediatiimiin kuuluville ja kilpailijalle aikataulullisesti sopiva kilpailu)